Câteva ponturi pentru persoanele care își solicită mult corzile vocale

…cântăreți, cadre didactice, mame cu copii mici!

Balsam pentru gât din miere cu unul sau mai multe din uleiurile esențiale următoare: scortisoara,cuișoare,lămâie,oregano,portocala. Amestecul de scorțișoară,cuișoare,lămâie calmează durerea de gat,raguseala și iritația.

Uleiul de oregano ajuta sistemul imunitar sa lupte cu microbii localizați în gât. Uleiul de portocala stimulează secreția de saliva și astfel nu se usucă gâtul.

Nasul înfundat pentru un cântăreț reprezintă o problema majora. Iți recomand un amestec de uleiuri esențiale pe care îl aplici in zona sinusurilor și chiar pe gat in zona corzilor vocale pentru a susține întreg sistemul respirator(eucalipt,menta,pin)
Mucusul acumulat în gât de asemenea le da de furca cântăreților iar pt a rezolva problema aceasta eu recomand uleiul de mirt,aplicat pe gat.

Altă problema cu care se confruntă persoanele care realizează un act artistic sau țin un discurs sunt emoțiile resimțite în stomac. Acestea pot fi ținute sub control cu o picătură de AromaEase(menta,fenicul,ghimbir),aplicată pe abdomen.

Iar pentru a-ti creste stima de sine,curajul și încrederea îți sunt de folos uleiul esențial de Tămâie și amestecul Valor.

Articol redactat de: Alina Onica, Masoterapeut

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *