Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

De ce au etichete diferite sticlutele?

 

Bine te-am regăsit. Mă bucur că îți dorești să afli răspuns la această întrebare. Asta înseamnă că îți place să te documentezi și ai învățat că a citi o etichetă a produselor pe care le folosești este primordială. Scopul principal al acestui site este educația și a te ajuta să găsești răspuns la toate întrebările tale legate de uleiurile esențiale.

De ce sticluțele au etichete diferite?

Uleiurile esențiale sunt distribuite de o firmă cu sediul în SUA și în consecință se supun reglementărilor impuse de F.D.A (U.S. Food & Drug Administration).

Cu puțin timp în urmă au intrat în vigoare noi reglementări care spun că uleiurile esențiale trebuie etichetate corespunzător, deoarece același produs nu poate fi utilizat intern, topic și aromatic. Young Living este singura companie care a făcut demersurile necesare pentru a eticheta corespunzător peste 100 de uleiuri esențiale destinate uzului intern, adică food grade.

Uleiul esențial este același, doar eticheta este diferită. Găsești mai multe detalii pe blogul YL https://www.youngliving.com/blog/8-answers-to-the-most-common-essential-oil-questions/

Atunci când vrei să verifici dacă un ulei poate fi consumat intern îți recomand să verifici dacă se regasește în lista din gama Vitality din SUA. Dacă  ai deja un cont de membru YL te rog să deschizi linkul într-o fereastră privată, altfel vei fi automat redirecționat către piața europeană. Aici pagina cu mai multe detalii.

În Europa produsele etichetate pentru uz intern fac parte din gama Plus , momentan avem etichetate 16 uleiuri esențiale.

Ce diferențe sunt?

Diferența este doar de etichetă și de modul în care vorbim despre ele în mod compliant. Dacă vrei să faci o postare cu un ceai cu ulei esențial va trebui să folosești în imagine o sticluță cu etichetă albă din gama Plus sau Vitality. Poți intra în Biroul Virtual dacă ești membru YL și să citești modul în care poți prezenta corect produsele preferate. Nu putem face afirmații fără dovezi științifice, sau sa atribuim produselor proprietăți vindectoare.

Îți las mai jos câteva  imagini

în care povestim despre uleiul esențial de lămâie, Lemon vs Lemon Plus.