Miere aromatizată cu uleiuri esențiale

Lemon cu miere

Mierea poate fi un balsam pentru durerile ocazionale în gât sau un sprijin al sistemului imunitar incearcă această rețetă. Are un gust aromat și delicios, potrivită pentru copiii peste un an, pentru adulți poți dubla cantitățile.

Daca vrei să încerci și tu acasă tot ce ai de făcut e să iei un borcănel de 30 de grame, sau cel mai mic pe care îl găsești în casă. Alege mierea ta preferată, mie îmi place mierea polifloră și pentru fiecare linguriță de miere adaugă o picătură de ulei esențial Lemon+ dacă pregătești mierea pentru copiii peste un , sau două picături pentru cei cu vârsta peste 12 ani. Amestecă cu o scobitoare și ia câte o linguriță de 3-4 ori pe zi.

De ce ai nevoie?

Miere de albine

picături de ulei esențial: 3 Lemon +

borcănel de 30 de grame curat

Cum procedăm?

Adaugă mierea în borcănelul curat, și apoi 4 picături de ulei esențial la alegere, ține cont că dacă vrei să pui Thieves+ o singură picătură este de ajuns. Dacă cumva pui mai mult de o picătură poți adăuga mai multă miere într-un alt recipient sau să faci un ceainic zdravăn de ceai, trebuie doar să pui mierea și apă caldă spre fierbinte.

Reteta 2

Poți face un amestec potrivit celor ce au nevoie de ajutor pentru buna funcționare a corzilor vocale.

Borcan de 100 de grame cu miere

Câte 4 picături din următoarele uleiuri esențiale Lemon+, Orange+ Thieves+, Oregano+, opțional Peppermint+

Această rețetă este recomandată adulților și copiilor peste 12 ani. Dacă vreți să folosiți pentru copii mai mici e nevoie să diluați sau puteți face ceai cu o linguriță din acest amestec și o cană de apă fierbinte.

 

Știai că?

Mierea este un adevărat balsam pentru organism, este special creată de albine pentru a fi folosită ca hrană pentru ele. Mierea este de foarte multe feluri, în funcție de florile din care albinele culeg nectarul. Știai că la Young Living poți găsi miere de lavandă, are un gust deosebit de fin și aromat. Cea mai scumpă miere din lume este mierea de Manuka din Noua Zeelandă. Dar poți să te bucuri de uleiul esențial de Manuka chiar în casa ta și de proprietățile deosebite ale acestei plante, în special pentru ten  sănătos și relaxare.

Personal așa am început să împărtășesc celor din jurul meu uleiurile esențiale, oferindu-le Lemon cu miere.

 

Mierea de albine este folosită din cele mai vechi timpuri, fiind recolatată din păduri. În zilele noastre mierea este obținută de apicultori prin metode moderne, mecanizate ce ușurează procesul de prelucrare al mierii. Dar să nu uităm că munca este a albinelor și în ultimii ani, datorită poluării au fost afectate tot mai multe familii de albine.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *