O paralelă intre două uleiuri special concepute pentru sistemul digestiv

AromaEase vs Di-Gize 

Ambele uleiuri se pot aplica pe abdomen,sublingual sau intern în capsule.
Le-am testat pe amândouă și preferatul meu este AromaEase iar la copii funcționează foarte repede Di-Gize.
Am hotărât să fac această postare pentru că începe sezonul concediilor și automat a exceselor alimentare. Nu știu voi,dar eu de cate ori mănânc in oraș,indiferent că e o mâncare de cea mai buna calitate sau e ceva fastfood ,mă balonez și mă doare abdomenul până a doua zi.La fel pățesc și când mergem concediu și mănânc exclusiv mâncare de restaurant. Ciudat este că nu pățesc asta când mănânc acasă sau la rudele apropiate. Probabil pentru că folosim ingrediente in mare parte din grădinile proprii,carne de proveniență sigură și nu folosim condimente din alea concentrate ci doar plante aromatice.

De când am primit uleiul AromaEase ca și bonus la o comanda,pot preveni acele neplăceri digestive,daca aplic pe abdomen înainte de masa sau dacă am uitat,aplic când ajung acasă și trece orice disconfort in maxim 15 minute.Am observat că acest ulei funcționează la mine in caz de balonare , durere de stomac și greata,pe când Di-Gize funcționează foarte bine in caz de crampe abdominale și tranzit intestinal lent.
Ca miros seamănă foarte bine,AromaEase fiind o idee mai mentolat.

Ambele au menta piperata,ghimbir și fenicul ceea ce le face eficiente in caz de greata sau rău de masina dar diferența o fac celelalte ingrediente.

AromaEase mai conține și menta verde și cardamon  iar Di-Gize mai conține și ienupăr,lămâiță,patchouli și anason ceea ce îl recomandă și în caz de colici la bebeluși.
AromaEase a fost formulat în mod specific pentru stresul emoțional care poate afecta stomacul și tractul digestiv,de aceea îl aplicam și când avem emoții înainte de o călătorie,excursie,examen sau discurs în public ca sa plece fluturii din stomac și să ne putem concentra.

In concluzie,din geanta de călătorie,nu ne vor lipsi aceste două uleiuri. Curând voi face o postare și cu uleiurile pe care le luam cu noi in concediu.

Articol redactat de: Alina Onica, Masoterapeut

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *