Povești

Fiecare dintre noi avem o poveste, iar nouă ne plac poveștile. Pentru că fiecare zi este o aventură și o oportunitate de învățare vom adăuga în această secțiune povești amuzante sau palpitante ori de câte ori vom avea ceva interesant de povestit legat de uleiurile esețiale. Dacă și tu ai o poveste pe care vrei să o faci cunoscută nu ezita să iei legătura cu noi pentru a fi publicată pe acest blog.

Știai că Young Living are peste 50 de blend-uri deosebite pentru echilibru emoțional, dar și pentru a te ajuta să îți trăiești visele. De cele mai multe ori suntem încătușați de propriile frici, de proriile limitări mentale. Suntem crescuți și educați pentru a munci pentru alții, pentru a studia 20 de ani, pentru ca apoi să lucrăm câte 8-10 pe zi astfel încât să ne permitem un concediu pe an, iar apoi să ieșim la pensie când vom avea sau nu posibilități să ne împlinim visele.

Amestecul de uleiuri esențiale Magnify Your Purpose conține o combinație unică de Royal Hawaiian Sandalwood™, nucșoară, ghimbir, paciuli, salvie, scoarță de scorțișoară, coriandru, bergamotă, Ylang Ylang și mușcată care are un parfum revigorant care intensifică creativitatea, senzațiile de dorință și concentrare atunci când este aplicat în aromaterapie.

Acesta favorizează o atitudine pozitivă, încurajându-vă să depășiți negativitatea, să luați inițiativa și să treceți peste momentele de tergiversare și de lamentare. Magnify Your Purpose are un ușor parfum floral cu tonuri secundare pământii și pătrunzătoare.

 

Poți fi cel care scrie povestea propriei vieți, trebuie doar puțin curaj și un vis măreț.