Testimoniale de suflet: Alina Onica, masoterapeut

Numele meu este Alina Onica. Sunt masoterapeut de 5 ani și folosesc uleiurile esențiale pure,cu grad terapeutic atât la masaj cât și acasă, în familie.

Primul meu contact cu uleiurile esențiale de la Young Living a fost în urmă cu ceva timp, când am studiat tehnica de masaj Raindrop. Văzând rezultatele spectaculoase obținute cu acest masaj,am hotărât să merg mai departe și să aprofundez acest subiect.

Din întâmplare am întalnit-o pe Alexandra Hlade,care m-a încurajat să îmi prepar singură o crema pentru susținerea sistemului respirator și așa am pornit în această călătorie minunată,de la un ulei numit R.C. care i-a ajutat pe ambii mei copii să treacă foarte ușor peste niste neplăceri de natură respiratorie.

De aici și până la achiziționarea kitului Premium Starter a fost doar un pas iar restul e istorie…Pe noi ne-au ajutat uleiurile de fiecare dată când am apelat la ele și nu cred că vom renunța la ele. Totodată am făcut niște schimbări la stilul de viață,am eliminat multe chimicale din viața de zi cu zi și automat imunitatea și starea noastră generala de sănătate s-a îmbunătățit .

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *