Top 10 motive

Top 10 motive pentru care am ales Young Living

În Ianuarie 2017 am folosit pentru prima dată uleiurile esențiale Young Living, deși am citit de nenumărate ori despre ele pe forumurile de mămici, mereu mi se păreau prea scumpe pentru a le cumpăra. Totuși după ce am folosit R.C. pentru băiețelul meu ce avea repetate infecții respiratorii am decis să achizitionez kitul cu cele 12 uleiuri esențiale și diffuserul DewDrop.

Pot spune ca uleiurile esențiale Young Living m-au ales pe mine și nu neapărat eu pe ele pentru că nu știam ce anume e important atunci când îți alegi furnizorul de uleiuri esențiale. Acum pot spune cu sinceritate cele 10 motive pentru care folosesc doar uleiurile esențiale Young Living.

Top 10 motive pentru a alege uleiurile esențiale Young Living

  1. Young Living este singura companie care deține propriile ferme sau are ferme partenere ce doresc să se alinieze standardelor companiei în ceea ce privește cultivarea, recoltarea și distilarea plantelor
  2. Uleiurile esențiale ce sunt vândute în magazinele naturiste sunt aromatice sau parfumuri, unele chiar miros foarte frumos, dar nu oferă aceleași beneficii terapeutice și medicinale. Aceste uleiuri din plafare pot conține aditivi, potențiatori sau substanțe sintetice care potențiază cantitatea sau mirosul. Uleiurile esențiale terapeutice conține toate componenetele terapeutice, nimic mai mult sau mai puțin.
  3. Cele mai multe uleiuri esențiale au dată de expirare, uleiuriele esențiale Young Living nu au. Uleiurile esențiale 100% pure vor rezista o veșnicie dacă sunt depozitate și ambalate corespunzător, ferite de căldură și lumina solară.
  4. Young Living are peste 25 de ani experiență în producerea uleiurilor esențiale de cea mai înaltă calitate și au cea mai bogată colecție de uleiuri esențiale simple sau blend-uri comparativ cu oricare altă companie ce comercializează uleiuri esențiale.
  5. Young Living folosește tehnologie de vârf în industria uleiurilor esențiale. Ei distilează uleiurile doar la temperatură joasă și presiune, folosind apă purificată și recipiente de inox la calitatea aparaturii medicale.
  6. Young Living este singura companie din lume ce oferă garanția de la Sămânță la Sigiliu (Seed to Seal) deoarece au control asupra întregului lanț de producție.
  7. Oricine poate vizita fermele Young Living din toate colțurile pământului și să participe la procesul de recoltare și disitilare.
  8. Young Living îndeplinelte standardele AFNOR și ISO și uleiuriele esențiale sunt testate folosind spectrometria de masă izotop (IRMS) ca analiză ce determină dacă un ulei esențial este natural sau sintetic (creat în laborator).
  9. Compania nu te obligă să faci o vânzare minimă sau cumpărături obligatorii pentru a fi membru Young Living. Dacă vrei să îți menții calitatea de membru tot ce ai de făcut este să plasezi anual o comandă de aproximativ 50 de Euro (dar poți obține produsele gratuit dacă împarți cu cei din jurul tău produsele)
  10. Am lăsat la sfârșit ce e mai bun: comunitatea Young Living este formată de oameni în preajma cărora vrei să te afli. O dată ce încerci produsele lor, cu siguranță de îndrăgostești! Apoi ce urmează este că vei dori să împarți cu toată lumea pe care o cunoști și să obții produse gratuite sau chiar să te întreții financiar prin a spune desre ceea ce iubești. Dacă ești curioasă, vezi ce beneficii îți aduce calitatea de membru Young Living

Ești pregătit să te înscrii și tu? IA CÂTEVA ULEIURI https://www.myyl.com/alexandrahlade

 

 

Tu ce părere ai despre Young Living?